STICHTING BEHEER

Referenties

Referenties

  by    0   0

_SAN1968Trompetter

Sinds januari 2015 zijn wij, Roos Derckx en Brigitte Lemmen, als gediplomeerde gewichtsconsulenten gestart met het geven van groepscursussen
Fit & Slank in de wijkaccommodatie Herteheym. Dit betekent dat wij iedere week 4 dagdelen aanwezig zijn in Herteheym voor het geven van groepscursussen maar ook voor het ontvangen van cliënten voor Personal Coaching.

We zijn erg tevreden over deze samenwerking. Naast het feit dat Herteheym een erg mooie en verzorgde accommodatie is, zijn de ruimtes waar we gebruik van maken ook erg functioneel. De cursusruimte is voorzien van airconditioning en ruim genoeg, deze kan zelfs uitgebreid worden met flexibele wanden indien nodig. De ontvangstruimte c.q. kantine is erg uitnodigend en hiervan hebben wij inmiddels al vaker gebruikt gemaakt voor onze inloopavonden.  Maar bovenal stellen wij vooral de vriendelijkheid en flexibiliteit van de vrijwilligers, die deze accommodatie beheren, erg op prijs.

Kortom, wij zijn blij dat wij onze activiteiten m.b.t. Fit & Slank in deze accommodatie hebben opgestart en op deze manier onze werkzaamheden in Herten/Roermond succesvol uitgebreid  hebben.

Door:  Brigitte Lemmen/Voedings- en gewichtscoach

tel. 06-41159893
brigitte.lemmen@fit-slank.com
www.brigittelemmen.nl

http://www.facebook.com/BrigitteLemmenFitenSlank

LogoFitEnSlank

RELATED POSTS