STICHTING BEHEER

Referenties

Deze mensen gingen je voor bij het gebruik van de Herteheym-faciliteiten. Wij willen graag hun mening met je delen.

FEEST BADMINTONCLUB 25 oktober 2019

Beste …,

Het badmintonfeest was super geslaagd en mede door de medewerkers/vrijwilligers van Herteheym is alles vlekkeloos verlopen.
Namens het bestuur en feestcommissie, onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,
Koos Ubert

BIJEENKOMST TEAM CONCORDIA JONGENS C1 OP 24-2-2018

Het was super zaterdag, samen met ouders en andere familieleden van de teamleden. Goed geregeld allemaal. Veel van de ouders waren aangenaam verrast dat dit allemaal zo kon. Iedereen erg enthousiast. Misschien goed voor jullie om daar wat meer PR aan te geven bij de verenigingen die de zaal huren. Enorm bedankt!
Felix Kessels

LEDENVERGADERING  VERENIGING GEPENSIONEERDEN ROCKWOOL OP 10-10-2017

Onze vergadering gisteren namiddag is goed verlopen en de verzorging was heel goed en vlot. Zou jij s.v.p., namens het bestuur en de leden van de VGR, de vrijwilligers die gisteren alles hebben verzorgd willen bedanken? En ook Piet van de Port en Henk Vinken bedanken voor hun aandeel in het succes van die middag. Jij ook bedankt voor de communicatie en een fijne dag gewenst.
Met vriendelijke groeten, Lesley Mountford /Secretaris VGR

 TOERTOCHT OVERSTEKENDE EENDEN OP 4-6-2017

18880198_622300877959740_1747284583101180611_o

Hoi Henk, Ik wil jou en alle vrijwilligers van harte bedanken voor een geweldige dag en verzorging tijdens ons evenement! Alles liep op rolletjes en de hapjes, drank en locatie waren keurig verzorgd. Ik heb alleen maar complimenten gehad van de deelnemers: ook veel over de startlocatie! Nogmaals heel erg bedankt en ik hou een optie open over 2 jaar….. (1e Pinksterdag). Verzoek om mijn bedankje over te brengen naar de vrijwilligers op deze dag!
Groetjes, Frank Schoenmakers uit Herten.

LINE DANCE

Line Dance2

In de vele jaren dat ik les geef als docente M.B.v.O. dans, heb ik veel locaties uit mogen proberen. Een goede accommodatie vraagt goede kwaliteit, frisse ruimtes, goede vloeren, gemakkelijk bereikbaarheid en goede parkeermogelijkheden. Dit is allemaal aanwezig in en rondom Herteheym. Met veel plezier geef ik al jaren aan jonge senioren les in de bovenzaal van Herteheym. Mijn cursisten Line Dancers zijn ook over deze locatie uiterst tevreden. Slagroom op de taart is natuurlijk de gezellige koffiebar. Alles wordt door zeer vriendelijke en behulpzame vrijwilligers gerund. Kortom een goede aanrader Herteheym!
Vr. Gr. Anny Lemmen.

 FANFARE ST. CECILIA

logo

Fanfare St. Cecilia is een vaste gebruiker van wijkaccommodatie Herteheym. Al meer dan 115 jaar stat onze vereniging midden in de gemeenschap Herten. Nadat het cultureel centrum werd geprivatiseerd tot sportschool II Fiore, zijn we als vereniging nauw betrokken geweest bij de nieuwe bouwplannen van sporthal met wijkaccommodatie. We zijn blij met ons nieuw onderkomen. In het centrum van de gemeenschap. Door de week worden er muzieklessen gegeven aan de jongste leden van onze vereniging. Op de vrijdagavond oefent het jeugdorkest in de grote zaal van 18.30-19.30 uur. Elke weekend op de zaterdagavond komen we met ca 60 leden bij elkaar voor de wekelijkse repetitie van 18 -20.15 uur. De grote zaal is daar prima geschikt voor. Door de recent aangebrachte dubbele beglazing is er nauwelijks geluidsvermenging tussen sporthal/tribune/en zalencomplex. Na de repetitie is de kantine een gezellige plek om onze dorst te lessen. Alfa bier uit de tap; een prima keuze!

FIT & SLANK

_SAN1968Trompetter

Sinds januari 2015 zijn wij, Roos Derckx en Brigitte Lemmen, als gediplomeerde gewichtsconsulenten gestart met het geven van groepscursussen Fit & Slank in de wijkaccommodatie Herteheym. Dit betekent dat wij iedere week 4 dagdelen aanwezig zijn in Herteheym voor het geven van groepscursussen maar ook voor het ontvangen van cliënten voor Personal Coaching. We zijn erg tevreden over deze samenwerking. Naast het feit dat Herteheym een erg mooie en verzorgde accommodatie is, zijn de ruimtes waar we gebruik van maken ook erg functioneel. De cursusruimte is voorzien van airconditioning en ruim genoeg, deze kan zelfs uitgebreid worden met flexibele wanden indien nodig. De ontvangstruimte c.q. kantine is erg uitnodigend en hiervan hebben wij inmiddels al vaker gebruikt gemaakt voor onze inloopavonden.  Maar bovenal stellen wij vooral de vriendelijkheid en flexibiliteit van de vrijwilligers, die deze accommodatie beheren, erg op prijs. Kortom, wij zijn blij dat wij onze activiteiten m.b.t. Fit & Slank in deze accommodatie hebben opgestart en op deze manier onze werkzaamheden in Herten/Roermond succesvol uitgebreid  hebben.